Vi går Tilbords med Inko

Tilbords1nett

Ellen og Knut Bendiksen sammen med «gjengen» fra Inko.

Vi på Inko er svært tilfreds med å ha fått Tilbords i storgata som utslag for våre egenproduserte varer.
Det er de populære «Norgesglass» lysene  og keramikk kopper og krus som vil inngå i Tilbords sitt vareutvalg.

Dette vil sikre gode arbeidsplasser hos oss på Inko, samtidig som vi har fått en fantastisk salgsarena for våre produkter. En vinn-vinn situasjon! Tilbords er i ordets rette forstand den beste Inko-partner vi kan tenke oss til for salg av disse varene.


Tilbords2nett

Koppene har nordnorske ord og uttrykk.

Ellen og Knut Bendiksen er også veldig fornøyd med å få bli eneste utsalgssted for håndlaget keramikk og lys fra Inko. Nå har de ryddet plass i hyllene og de har stor tro på produktene. – Når det gjelder keramikk så satser vi på en serie vi har valgt å kalle for «en kjæft kaffe». Serien består av kopper med nord norske ord og uttrykk.
Vi er stolt av det nord-norske språket, som er både fargerikt og morsomt, og vi tror koppene vil bli godt mottatt i markedet, sier Knut. Søskenparet er ydmyk og glad for å ha blitt spurt om å være utsalgssted for Inkos keramikk- og lysprodukter. – Butikken vår er lokalt eid, og vi har et hjerte som banker for alt som skjer i lokalsamfunnet. Så dette samarbeidet synes vi er kjempemorsomt, sier Ellen.

Tilbords3nett

Norgesglasslysene er også på plass.


Nå tømmer vi butikklokalene og kontorene i storgata 19, og starter opp med en total renovering av bygget. – Vi skal åpne byens kule jobbsenter til neste år, sier Lisbeth Ringstad. Hun er også svært fornøyd med at Tiibords blir utsalg for Inkos produkter. – Vi har for lite produktspekter til å drive butikk så å få Tilbords «på laget» er viktig for å kunne bevare disse arbeidsplassene for framtida, sier Lisbeth.

Vi på Inko gleder oss til å samarbeide med Tilbords. Dette kommer til å bli kjempespennende.

 

Dan Viggo Johansen

Dan Viggo Johansen

Media & Kommunikasjon
941 46 074

dan.viggo.johansen@inkoas.no
Dan Viggo Johansen

Latest posts by Dan Viggo Johansen (see all)