Stemninga i taket på adventsfesten

N - Elvis1

Kjell Elvis leverte en kjempekonsert og publikum var svært fornøyd.

N - NordEngros2

Årets Inkluderingspris gikk til Servicenord Engros. Her mottas prisen av Ole Andreassen flankert av Erwin Nijland. Prisen ble delt ut av Harald Lind-Hanssen til høyre.

Årets adventsfest hadde god steming og rock`n roll fra begynnelse til slutt. Kjell Elvis leverte 100 % og imponerte stort. Det ble danset, sunget og rocket i over en time med Kjell Elvis på scenen. Det er mange som har Elvis som sin store helt, og for dem ble det en opplevelse for livet. Dette er nok med det nærmeste vi kan komme originalen.

 

Harstads første friby-musiker Abazar A. Bagi Hamid leverte også en flott opptreden. Det var spesielt vakkert med «Og eg veit meg eit land» på nynorsk.

 

N - HMS1

Kristel Høybakk tok utfordringen på strak arm med å dele ut årets priser.

Det er blitt tradisjon med diverse premie-
overrekkelser på årets adventsfest. Vi snakker om årets beste «Ti på topp» avdeling som ble Storgata 19. Den ivrigste toppjegeren i år ble Torstein Stoltenberg med full topp og han har gått alle topper – i år som i fjor.

 

En ny «pris» av året var en egen utmerkelse til Årets beste Inko partner.
Da Inko trengte et butikkutsalg gikk vi Til bords Harstad og spurte om Ellen og Knut ville være våre partnere, se tidligere sak. De er nå med på å sikre flere arbeidsplasser innenfor VTA.
De selger kopper og lys fortere enn vi klarer å produsere. For neste år er det mange spennende planer på gang og vi ser fram til det videre samarbeidet.

 

N - BASAR1

Harstads første friby-musiker Abazar A. Bagi Hamid leverte en flott opptreden.

 

Årets viktigste pris er Inko sin «Inkluderingspris» som i år gikk til Service Nord Engros as. De har tatt samfunnsansvaret på alvor og bidrar til at mennesker som av ulike grunner har falt ut av arbeidslivet får kompetanseheving gjennom utvikling og mestring. Vi har fått etablert en base i bedriften og dette er et spennende utviklingsarbeid som de aktivt deltar på. En vel fortjent pris og vi er også svært stolte av samarbeidet med ServiceNord. Vi ser frem til å utvikle dette samarbeidet videre i årene fremover.

 

Årets velsmakende julemat stor Tjeldsund Kro & Hotell as for og menyen bestod av tradisjonell julemat med hjemmelaget riskrem og rød saus til dessert.

N - HMS2

Annette Ekman tok imot premien for beste «Ti på topp» avdeling på vegne av de ansatte i storgata 19.

N - TilBords

Årets beste Inko partner ble Tilbords Harstad. Her mottas prisen av Knut.

N - Mat3

Årets julemat smakte fortreffelig.

N - Mat2

Det var god stemning og koselig rundt bordene.

N - Elvis2

Karina Nordahl fikk danse med «Elvis».

 

 

 

 

 

 

Dan Viggo Johansen

Dan Viggo Johansen

Media & Kommunikasjon
941 46 074

dan.viggo.johansen@inkoas.no
Dan Viggo Johansen

Latest posts by Dan Viggo Johansen (see all)