Silje har fått jobb på Joker Borkenes

Silje1-Nett

Silje er veldig fornøyd med butikkjobben hun har fått hos Joker på Borkenes.

Silje2-Nett

Rydding i hyllene er en viktig del av arbeidsdagen.
Silje Bjerring jobber hver tirsdag på matbutikken Joker på Borkenes. De andre dagene i uken er hun på vedavdelingen og transportavdeliingen ved vår avdeling på Borkenes. Silje er strålende fornøyd med jobben hun har fått på Joker.


– Jeg stortrives med butikkjobben. Det er utrolig sosialt og jeg får mange nye bekjentskaper. I tillegg er det veldig artig å prøve noe nytt, sier Sije, og legger til at hun også får lære masse nye ting. Jobben på Joker består i hovedsak av stabling av nye varer i hyllene. Generell rydding og en del søppelhåndtering. Silje roser også sine kollegaer på Joker. – På jobben er det mye fliring og godt humør, og jeg blir tatt veldig godt vare på av alle sammen, sier Silje.


Silje3 - Nett

Utplassering av brus i butikken.

– Silje er veldig glad for å være ansatt på Inko. – Jeg holdt på å «gå på veggene» før jeg ble ansatt i Inko.
– Jobben min betyr svært mye for meg,
og livskvaliteten  er stor, sier en svært fornøyd Silje.
Daglig leder ved Joker Borkenes, Lars-Ivar Ingebrigtsen er også kjempefornøyd med den jobben Silje gjør. – Silje er veldig flink. Hun ser arbeidet, og hun er svært nøye når hun setter ut varer i butikken. – Pliktoppfyllende og godt humør er også beskrivelser som passer svært godt på Silje, sier han. – Det er ingen tvil om at er et pluss for butikken og en fin ressurs for oss, sier Lars-Ivar avslutningsvis. Vi på Inko ønsker Silje lykke til videre i butikkjobben på Joker Borkenes.

Dan Viggo Johansen

Dan Viggo Johansen

Media & Kommunikasjon
941 46 074

dan.viggo.johansen@inkoas.no
Dan Viggo Johansen

Latest posts by Dan Viggo Johansen (see all)