ServiceNord Engros as og Inko i baseprosjekt

1

Jobbsøkerne Robert Piwonski og Zabihallah Moshfeq (t.h.) sammen med jobbkonsulentene Harald Lind-Hanssen og Eirin Bornø.

ServiceNord Engros as og Inko as har etablert en felles base hos ServiceNord på Stangnesbasen. Basen fungerer som en praksis- og læringsarena innen fagområdene lager- og logistikk. Dette samarbeidet har pågått siden midten av juni og erfaringene er gode så langt.

 

 

7

Zabihallah Moshfeq vasker dekk.

6

Robert Piwonski skifter dekk.

Jobbkonsulent Eirin Bornø er svært fornøyd med resultatet av samarbeidet.
– Vi jobber sammen med jobbsøkerne ut i bedrift, og vi får på denne måten sikret god opplæring i direkte reell praksis. Samarbeidet gir jobbsøkerne arbeidserfaring og kompetanse. Samtidig får vi til en progresjon i læringen i form av nye arbeidsoppgaver, sier Eirin Bornø.


Jobbkonsulent Harald-Lind Hanssen er også veldig positiv til den nye «jobb-basen».

– Jobbsøkerne våre gjør en kjempejobb og tilbakemeldingene fra ledelse og ansatte hos ServiceNord er veldig gode, sier Harald.
Basen har et stort potensial som opplæringsarena og læring i praksis. Tilbakemeldingene er gjennomgående gode fra jobbsøkerne som gir uttrykk for at de får god oppfølging og lærer mye, sier Harald.

9

Zabihallah Moshfeq stortrives med gulvvaskeren.

Lagerleder

Lagerleder Erwin Nijland syns samarbeidet med Inko as fungerer glimrende.

Fornøyd lagerleder
Lagerleder Erwin Nijland er full av lovord. – Etableringen av basen har kun vært en positiv opplevelse for oss. Vi ser på det som en stor bonus. Det fører ikke til noe merarbeid for oss fordi jobbkonsulentene følger opp jobbsøkerne hele veien. – Vi har felles møte en gang i uken der vi får rapport om status og deler erfaringer.
– Vi har fått et utrolig systematisert og ryddig lager etter at vi fikk inn jobbsøkerne fra Inko. – Vi er faktisk så fornøyde at vi vil anbefale samme etablering for andre sammenlignbare bedrifter, sier en fornøyd Erwin Nijland ved ServiceNord.
Inko er svært fornøyd med samarbeidet med ServiceNord og ser frem til en spennende utvikling videre.

5

Robert Piwonski får dekkene på plass.

3

Zabihallah Moshfeq sørger for god orden på lageret.

Dan Viggo Johansen

Dan Viggo Johansen

Media & Kommunikasjon
941 46 074

dan.viggo.johansen@inkoas.no
Dan Viggo Johansen

Latest posts by Dan Viggo Johansen (see all)