Rune har fått fast jobb i HRS

En svært fornøyd Rune Olsen sammen med Driftsleder for miljøstasjonene i landkommunene, Geir Erik Dølvik.

Sara Lind og Kyrre Iversen fra NAV og Rune Olsen..

Rune Olsen er veldig fornøyd. Han har fått seg fast ansettelse i HRS sin avdeling på Borkenes. Rune har vært i Inko avdeling Borkenes siden i april 2003, og da for det meste hos HRS.


– Jeg er veldig glad for at jeg har fått fast jobb hos HRS, sier Rune. – Å bli «søppelmann» er en drøm jeg har hatt helt siden før jeg gikk i første klasse på barneskolen. Jeg har alltid hatt et hjerte for søppel og er stolt av å kunne være med å gjenvinne søppelet til nye ressurser.
Kompetanseheving er viktig i HRS, og Rune har tatt del i den. Han har blant annet tatt kurs i håndtering av farlig avfall.


– Jeg stortrives på HRS og vil spesielt framheve det fantastiske arbeidsmiljøet vi har på miljøstasjonen. Gode arbeidskollegaer gjør at jeg stortrives og gleder meg til hver eneste dag, sier Rune. » det føles bra å være med på noe stort og nyttig i miljøsammenheng».


Driftsleder for miljøstasjonene i landkommunene, Geir Erik Dølvik, er også veldig begeistret for at Rune er blir en av hans fast ansatte medarbeidere. – Rune er dyktig og pliktoppfyllende, og derfor ansetter vi han, sier han.


Også representanter fra NAV var tilstede under den trivelige lunsjen der det ble servert kaffe og kake. Kyrre Iversen og Sara Lind hadde tatt turen til Borkenes i forbindelse med at Rune sin ansettelse i HRS skulle feires litt ekstra. Vi ønsker Rune lykke til i jobben i HRS

Det er store mengder søppel som må håndteres.

Det blir mye kjøring av truck for Rune.

Dan Viggo Johansen

Dan Viggo Johansen

Media & Kommunikasjon
941 46 074

dan.viggo.johansen@inkoas.no
Dan Viggo Johansen

Latest posts by Dan Viggo Johansen (see all)