Rema 1000 butikkene og Inko med unikt og godt samarbeid om ansatte i «Varig tilrettelagt arbeid»

Remalederekoblet

Alle Rema 1000 butikkene i Harstad-området er strålende fornøyd med samarbeidet med Inko.

1

Bent R. Kristensen på Rema 1000 Bergseng.

8

Alexander Isaksen ved Rema 1000 Seljestad.

 

Inko har et fantastisk samarbeid med alle Rema 1000 butikkene i Harstad. Rema-kjeden utviser samfunnsansvar og inkludering på en fortreffelig måte. Samarbeidet med Rema 1000 startet allerede i 2009.

Da var det Rema 1000 seljestad som tok inn sine første i «varig tilrettelagt arbeid» (VTA). Senere i 2010 fulgte Rema 1000 Bergseng opp og Kilamyra kom på banen i 2011. Når Rema 1000 Kanebogen startet opp nå i vår var vår representant involvert allerede før dørene var åpnet. Dette fordi kjøpmann Roger Mikalsen hadde hørt om, og med egne øyne sett hvor mye våre gutter og jenter kan bidra med.

 

4

Jeron Verhage fyller fruktdisken raskt og effektivt. Hilmar Schødt hos Rema 1000 Kanebogen ser til at alt blir riktig.

7

Fornøyd: Veileder Sigrunn Berre, Sjefen sjøl Kjetil Mikalsen, Richard Andre Nilssen og Bent Rehn Kristensen.

6

Iver-Johan Johansen og Jørgen Molberg Tobiassen ved Rema 1000 Kilamyra.

5

Sjefen sjøl ved Rema 1000 Seljestad, Svenn-Inge Hjelmsø og Alexander Isaksen.

3

Jeron Verhage og sjefen sjøl ved Rema 1000 Kanebogen, Roger Mikalsen.

Fra to til fire dager i uken jobber våre ansatte, side ved side med de andre Rema-ansatte, og alle Rema-butikkene er veldig fornøyd. De er enstemmig om at Inkos ansatte er en betydelig ressurs, og er med på å berike og styrke arbeidsmiljøet.
Fra våre ansatte kommer det klar tale; – vi stortrives på Rema 1000. Arbeidsmiljøet er fantastisk, vi får god opplæring og alle er blide og hyggelige. Arbeidsoppgavene er mange og varierte.Butikkenes ansatte sørger for god opplæring og oppfølging gjennom arbeidsdagen. Våre folk utviser stort ansvar for varegrupper som smør, frukt & grønt, brus, kjølevarer og mye annet. I tillegg kommer også andre nødvendige og viktige oppgaver så som ettersyn av panteautomat, søppelpressing, rydding og vasking. De ordinært ansatte i Rema 1000 har tatt svært godt imot våre VTA-ansatte, og vist stor inkluderings- og samarbeidsvilje. Veileder fra Inko er innom 1-2 ganger i måneden og sjekker at alt står bra til. Dette samarbeidet fungerer utmerket. Vi i Inko gleder oss stort til det videre samarbeidet med alle Remabutikkene i Harstad.


Dan Viggo Johansen

Dan Viggo Johansen

Media & Kommunikasjon
941 46 074

dan.viggo.johansen@inkoas.no
Dan Viggo Johansen

Latest posts by Dan Viggo Johansen (see all)