Nye ansatte på Inko

4nynett 2

Her er våre nye ansatte avbildet i generalhagen. Fra venstre: Lasse Løtveit, Marie Kildal, Lisa Elshaug Hansen og Betine Grønvold Olsen.

Så er «høstens vakreste eventyr» tilbakelagt og hos oss på Inko har det resultert i nye ansatte.

Etter utlysning i sommer fikk vi over 40 kompetente søkere, og det har vært litt av en utfordring å velge blant alle disse dyktige søkerne. Men til slutt har vi landet på en nydelig «bukett» jobbkonsulenter og en avdelingsleder.


Lasse Lillegård Løtveit er en akkurat passe blid «Seljestadramp» på 46 år med kone og 3 barn, med allsidig arbeidserfaring og stort kontaktnett.
– Jeg er veldig glad i Harstad og «elsker» å jobbe med mennesker. Jeg skal jobbe med jobbsøkere i tiltaket arbeidsforberedende trening (AFT), undervisning og markedsarbeid. På fritiden tusler jeg noen runder i folkeparken og ønsker å bli hektet på trening!

 

Marie Kildal er en 26 år gammel Harstad-jente som er utdannet lektor.
– Jeg begynte på Inko nå i september og skal jobbe med våre jobbsøkere, delta med undervisning på våre AMO-kurs og i prosjektarbeid. Snart skal jeg begynne på et spesielt kurs innenfor språklæring som heter Suggestopedi i regi av Inko og det gleder jeg meg til. På fritiden liker jeg å være med venner og klatre.

 

Lisa Elshaug Hansen er vår nye avdelingsleder på fagavdelingen med ansvar for vårt nye tiltak «Arbeidsforberedende trening» (AFT).
– Jeg har jobbet som avdelingsleder for en tilrettelagt avdeling ved Setermoen asylmottak i ti år. I tillegg har jeg de to siste årene vært medeier i flere asylmottak og jobbet i team med å ha den overordnede driften av disse. Jeg har bakgrunn som psykiatrisk sykepleier og har også tatt en mastergrad i organisasjon og ledelse. På fritiden er jeg opptatt av familie, hund, jakt og turer i skog og mark.

 

Betine Grønvold Olsen er den sist ansatte inn i en fantastisk flott gjeng på INKO kurssenter.
– Jeg skal jobbe med jobbsøkere i tiltaket arbeidsforberedende trening (AFT) og skal være hovedkontakt på den nye «Jobb-basen» på Bergsodden sykehjem. Når jeg ikke er på jobb er jeg sammen med mann og barn, en katt og en hund. Jeg liker å gå på fjellturer og i skog og mark.

Lisbeth Ringstad
Lisbeth Ringstad

Latest posts by Lisbeth Ringstad (see all)