Jobben på Extra betyr mye

a

Jeg stortrives på Extra, Seljestad, sier Elin Fyrvik.

d

Elin får nissene på plass i hyllene.

Til daglig har Elin Fyrvik sin arbeidsplass på Inko sin vedavdeling på Stangens og på fruktavdelingen på Samasjøen.Elin jobber imidlertid to dager i uka på Extra Seljestad. Mesteparten av arbeidsdagen tilbringer hun i avdelingen for frukt og grønt. Ellers går arbeidsdagen med til rydding i hyller, tømming av søppel og annet forefallende arbeid.

 

– For meg betyr det utrolig mye å få komme meg ut å få prøve andre oppgaver. Det er veldig sosialt og jeg får treffe masse nye mennesker. Mine kollegaer er veldig hyggelig, og jeg lærer hele tiden noe nytt. I det hele tatt så blir jeg tatt veldig godt vare på av alle på Extra og jeg er bare veldig fornøyd, sier Elin.

e

Det blir mye esker som må presses.


– Jeg må også få skryte av Inko. De gjør en fantastisk jobb for at jeg skal ha en best mulig arbeidsdag. Jeg er veldig takknemmelig for det, sier Elin. Ledelsen ved Extra Seljestad setter også pris på den jobbben Elin gjør. Avdelingsleder for frukt og grønt, Lisbeth Stokkan Brose er full av lovord. – Elin gjør en god jobb hos oss og er helt klart en ressurs for vår butikk. Hun er en veldig omgjengelig jente og utfører mange viktige oppgaver for oss, sier Lisbeth.

f

Lisbeth Stokkan Brose gir Elin den opplæring.
– Hun sier videre at hun på det sterkeste vil anbefale andre bedrifter å kontakte Inko for et samarbeid. Vi ønsker Elin lykke til videre i jobben, og lykke til i det travle julesalget som kommer nå.

c

Ryddeoppgaver er det hele tiden.

 

Dan Viggo Johansen

Dan Viggo Johansen

Media & Kommunikasjon
941 46 074

dan.viggo.johansen@inkoas.no
Dan Viggo Johansen

Latest posts by Dan Viggo Johansen (see all)