Inko styrker avdelingen på Borkenes

1sideTILBORDS

Alle fornøyd med å få ny forsyning av kopper i hus. Fra venstre Bodil Strand, Olaug Roaldstveit og Knut Bendiksen. Bak til høyre avdelingsleder på Inko avdeling Borkenes, Helge Vasseng.

Gruppe

De er enig i at keramikk er kjempemorsomt å holde på med. Fra venstre Ann Karin, Karin Olaug og Tove ved keramikken på Borkenes.

Våre ansatte i «Varig tilrettelagt arbeid» (VTA) skal ha meningsfulle arbeidsoppgaver på Inko. Her har vi 75 arbeidsplasser fordelt på Kvæfjord- og Harstad kommune. Vi har både arbeid internt, som vedproduksjon, transport, Inko-frukt, interne kantiner og keramikkproduksjon.
Og vi har flere ansatte i VTA ute i bedrifter i Harstad, jfr flere reportasjer på hjemmesiden vår om dette gode samarbeidet.


Avdelingen på Borkenes er styrket med ny avdeling av kreativt verksted. Dette kan vi gjøre takket være det spennende samarbeidet med butikken til Knut og Ellen hos Storgatens Glassmagasin i Harstad sentrum. Vi har tidligere omtalt dette samarbeidet, og nå tas dette til nye høyder.

De som jobber i butikken er flinke selgere, og så har de et oppkomme av ideer til morsomme og sære nord-norske uttrykk som får plass på koppene som vi produserer. Så langt er det to serier som selger unna så det suser: «Hjerteserien» og «En kjæft kaffe».

DSCF8973

All tekst skrives inn for hånd.


Vi har fått på plass en utrolig kreativ gjeng i nye lokaler på Borkenes, og de oser av arbeidsglede og er supermotiverte for oppgaver. Det er særlig inspirerende at det er så stor etterspørsel etter koppene våre, og hver kopp er håndlaget med mye flid og omtanke innbakt. Du skal vite at når du kjøper en kopp hos Storgatens Glassmagasin som er laget på Inko, så sikrer du våre arbeidsplasser og bidrar til vårt samfunnsoppdrag. Bare DET er en god grunn til å stikke innom vår dyktige Inko-partner i Harstad sentrum, og snakke med Knut og damene der om den rette koppen til noen du er glad i eller vil gi en morsom oppmerksomhet.

 

Lisbeth Ringstad
Lisbeth Ringstad

Latest posts by Lisbeth Ringstad (see all)