Fikk drømmejobben gjennom Inko

KrisA

Kriss har  fått drømmejobben og stortrives bak rattet.

kris3

Stolt sjåfør foran «doningen».

Kris5

Her komprimeres søppelet.

Kriss Bårdsen er strålende fornøyd. Hun har fått drømmejobben. I mars i år tiltrådte hun jobben som sjåfør hos avfall og miljøselskapet Østbø. Min drøm har alltid vært å få meg arbeid som yrkessjåfør, sier Kriss.  – Jeg har bestandig vært glad i store og små biler i tillegg til at jeg kommer fra en familie der det har vært mange som har vært i sjåføryrket. Det ble derfor et naturlig valg for meg også.


Å ta i et tak og stå på har jeg alltid likt, så dette passer ypperlig for meg. Motivasjonen for å komme dit jeg er i dag har vært den gode veiledningen jeg har fått fra en god saksbehandler på NAV og hjelp fra en kjempegod jobbkonsulent på Inko.
Samarbeidet med jobbkonsulenten på Inko har vært veldig viktig for meg. – Uten denne jobbkonsulenten hadde jeg ikke kommet så langt som jeg er i dag, og jeg følte virkelig at hun forstod meg og de utfordringene jeg hadde. Det å bli forstått og hørt var en veldig viktig del i dette samarbeidet for at jeg skulle klare å fullføre mine mål.

– Jeg vil også fremheve min samboer som en stor motivasjonskilde, med solid støtte under hele prosessen. Nå har vi kjøpt oss hus på Hemmestad i Kvæfjord så alt er bare helt topp, sier Kriss. – Jeg stortrives i jobben hos Østbøe og jeg har blitt veldig godt mottatt i bedriften. De har en utrolig bra arbeidsmiljø og hyggelige kollegaer, avslutter Kriss.
Vi på Inko ønsker Kriss lykke til videre med arbeidet i Østbøe.

Dan Viggo Johansen

Dan Viggo Johansen

Media & Kommunikasjon
941 46 074

dan.viggo.johansen@inkoas.no
Dan Viggo Johansen

Latest posts by Dan Viggo Johansen (see all)